Selectează o Pagină

Termeni și condiții de utilizare

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Drywear & ocf SRL îsi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

INTRODUCERE
Acest site este întretinut si administrat de SC Drywear & ocf SRL. Site-ul este gazduit de serverele companiei Rospot SRL. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de Rospot srl ne cerem scuze, dar întreaga responsabilitate îi revine gazdei.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Întregul continut al site-ului exadry.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Drywear & ocf SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Drywear & ocf SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

LEGATURI
exadry.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta în intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
exadry.ro nu îsi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea în orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul exadry.ro si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atât cât sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.

MARCI
exadry.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Drywear & ocf SRL, fara acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE
exadry.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Drywear & ocf SRL, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. exadry.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea Drywear & ocf SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. În cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Drywear & ocf SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii Drywear & ocf SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care îl asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care îl afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. exadry.ro nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului exadry.ro.

PARTENERI
Societatea Drywear & ocf SRL are contracte de revânzare cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din România.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a firmei Drywear & ocf SRL si a partenerilor sai si a fost alcatuit în strânsa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, societatea Drywear & ocf SRL nu îsi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Drywear & ocf SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, societatea Drywear & ocf SRL îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea Drywear & ocf SRL pentru respectiva comanda. Societatea Drywear & ocf SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate în cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta exadry.ro în maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmând ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea Drywear & ocf SRL, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul îsi asuma în totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIRE
Societatea Drywear & ocf SRL si furnizorii sai nu îsi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare în ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse în bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, compania noastra îsi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Societatea Drywear & ocf SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la info@exadry.ro

CONDITII LEGALE
Site-ul exadry.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut între societatea Drywear & ocf SRL si clienti se încearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele doua parti. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor românesti.
(vezi si soluționarea on-line a litigiilor)

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil încheiat.

Tricoul de corp care te ajută să îți recapeți încrederea în tine și te protejează pe parcusul întregii zile.

info@exadry.ro
0740 777 078
© 2017 exadry.ro
Exadry.ro aparține de firma SC Drywear & ocf SRL
CUI: 36738476, J35/3103/14.11.2016
Toate drepturile rezervate.