Selectează o Pagină

Politica de retur

Poarta-l, spala-l si apoi poarta-l din nou. Suntem convinsi ca vei fi incantat.

Dar daca din orice motiv nu esti 100% multumit de tricoul EXADRY™ iti oferim drept de retur gratuit timp de 30 de zile.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Exadry.ro, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Exadry.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. (conform OUG 34/2014).

In acest scop este necesar sa notificati in scris hotararea dvs de a renunta la produsele cumparate, fara necesitatea de a invoca un motiv anume. Notificarea poate fi facuta prin email, la adresa: info @ exadry.ro

Pentru a realiza returul, produsul trebuie returnat cu ambalajul original si fara urme de deteriorare. Clientul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor”, conform OUG 34/2014, cu modificarile in vigoare.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de factura si/sau chitanta originala.

Dupa returul produselor, acestea fiind realizate conform specificatiilor de mai sus, contravaloarea returului va fi achitata prin ordin de plata (virament bancar) in maxim 14 zile calendaristice, calculate de la data denuntarii in scris a contractului.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica sau PFA nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Tricoul de corp care te ajută să îți recapeți încrederea în tine și te protejează pe parcusul întregii zile.

info@exadry.ro
0740 777 078
© 2017 exadry.ro
Exadry.ro aparține de firma SC Drywear & ocf SRL
CUI: 36738476, J35/3103/14.11.2016
Toate drepturile rezervate.